Inbjudan till OL-skytte-Camp 2023, 17-22 juni, Väddö, norr om Norrtälje

Välkommen till årets OL-skytte-Camp, lördag-torsdag 17-22 juni, Väddö skjutfält, Stockholms amfibieregemente, norr om Norrtälje. OL-skytte-Camp:en avslutas med lunch på torsdagen, dagen före midsommarafton.

Svenska Mångkampsförbundets orienteringsskyttesektion arrangerar tillsammans med Försvarsmakten ett orienteringsskytteläger för dig som är nybörjare / nästan nybörjare i orienteringsskytte – och som söker en ny utmaning!

Ålder från cirka 12 år och äldre, även för vuxna. Skytte med skidskyttegevär .22 long rifle, punktorientering m.m. Begränsat antal platser, samt begränsat antal platser per klubb (kan utökas om det vid anm.tidens utgång fortfarande finns platser kvar). Lägret har platser för civila och militära deltagare.

Anmälan senast söndag 28 maj på separat anmälningsblankett. Har du frågor, kontakta gärna förbundskonsulent Hans Mandahl, tel. 070-527 18 32, mejl info@orienteringsskytte.se .