Inbjudan förbundsmöteshelg i Sävsjö 27-28 april

Körs parallellt med löptester och träningsläger i skytte för alla sektioner utom TREC

Program

Fredag Ankomst och övernattning för de långväga deltagarna. Incheckning på Best Western Vrigstad.

Lördag 10.00 Samling i Sävsjö skyttehall, 12.00 Lunch take-away (Sävsjö) eller på plats i Vrigstad, därefter Best Western Vrigstad: 14.00 SMKF Strategi- och Jämlikhetspolicy, 15.30 SMKF Förbundsmöte, 19.00 Middag.

Söndag 11.00 Test flygande 30m och 1600m i Telekonsult Arena i Växjö, 13.00 Lunch och avslutning.

Skytteträningsspecial, söndag: Det finns möjlighet för de orienteringsskyttar som inte väljer att delta i löptesterna i Telekonsult Arena i Växjö, att utöva skytteträning i Sävsjö under söndagsförmiddagen. Ansvarig: Hans Wickbom. Anmälan om deltagande i söndagens löptester eller skytteträning, till mangkampsforbundet@gmail.com.

Övernattning på Best Western Vrigstad.

OSA senast 15 mars 2024 till mangkampsforbundet@gmail.com. Uppge namn samt om boendet gäller lör-sön eller även fre-lör. Uppge också om ni deltar i testerna i Växjö. Till sist uppge om ni äter lördagslunchen på plats i Vrigstad eller som take-away i skyttehallen.
Inkom även med förslag på kandidater till medaljutdelning och eventuella motioner till förbundsmötet senast 15 mars 2024.