Tävlingskalender 2024

Årets Biathlon Orienteering World Cup består av 16 st individuella deltävlingar för M21 och W21, varav maximalt elva av dessa räknas i totalen. Svenska Mästerskapen arrangeras under maj, juni, oktober med klassisk distans, sprint, masstart och stafett. Svenska Cupen för HD20, HD21 har sju deltävlingar, varav maximalt fyra deltävlingar räknas i totalen. Alla svenska nationella och internationella tävlingar ingår inte i World Cup men redovisas i listan.

VM i orienteringsskytte, World Biathlon Orienteering Championships, arrangeras på Jylland i Danmark i närheten av Ulfborg under tiden 7-10 augusti.

Dessutom är Lapua Cup-tävlingar (åtta deltävlingar), Danish Cup (fyra deltävlingar) samt de tre danska mästerskapen inlagda i programmet. Vissa av Lapua Cup, Danish Cup samt de danska mästerskapen är också World Cup-deltävlingar.

Säsongen avslutas första helgen i november med World Cup-final i Danmark på södra Jylland.