Orienteringsskytte med OK Kåre i Falun

I samband med OK Kåres två ungdomsläger, Upptaktsläger och Hemmaläger, helgen 31/3-2/4, arrangerades orienteringsskytte-prova-på i Falun under lördagen den 1 april. Totalt cirka 75 deltagare inklusive ledare i de olika grupperna; HD12-gruppen samt 9-gruppen och 10-gruppen, var med och testade orienteringsskytte. Supersprintorientering, skytte med elektroniska gevär och pistoler, och med en straffrunda för varje missat skott. Det blev fartfyllda och spännande stafetter med lagkompisarna ivrigt hejande! Jättebra kämpat av alla! Svenska Mångkampsförbundet, orienteringsskytte, hoppas såklart på fortsättning med mer orienteringsskytte för OK Kåre, Falun.

1 reaktion på ”Orienteringsskytte med OK Kåre i Falun”

  1. Väldigt roligt och kul att det finns intresse för Orienteringsskytte. Jag gillar utmaningen med de olika momenten. Skytte, punktorientering och orientering.

Kommentarer är stängda.